“Een kind bezit meer kracht dan vooraf gedacht wordt en is goed in staat om te bedenken hoe hij zelf of met anderen tot een oplossing kan komen.”

Mijn specialisme ligt o.a. bij het behandelen van (prikkel) gevoelige kinderen, kinderen met dwang, angst- en paniekklachten. In onze praktijk help ik ouders en een kind ook graag om het gedrag van het kind en zijn ontwikkeling beter te begrijpen door diagnostiek uit te voeren.

Mijn sterke kanten liggen in het samen onderzoeken van de denk- en gedragspatronen van een kind en het ontwikkelen van helpende gedachten en helpend gedrag waardoor klachten verminderen. Ik ben altijd op zoek naar de kracht en de kwaliteiten van kinderen. Ik geloof er in dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Als moeder van twee dochters zie ik dagelijks de flexibiliteit en de kracht van een kind. Ieder kind is uniek. Maar ik zie ook dat kinderen opgroeien in een omgeving met veel prikkels en uitdagingen. Soms worden de uitdagingen te groot en is psychologische hulp gewenst.

BIG registratienummer: 29933505625